Toni Stenström Rajat ylittäviä ajatuksia

Alkuesittelyksi

Pitkällisen pohdinnan ja suunnittelun jälkeen olen vihdoin saanut ensimmäisen blogitekstini kirjoitettua. Olen vuonna 1993 syntynyt venäjän kieltä ja kirjallisuutta lukeva opiskelija, joka valmistautuu parhaillaan tulevan kesän pituiseen kieliharjoitteluun Venäjän Tverissä. Blogini tarkoituksena on jakaa ensisijaisesti omia kokemuksiani ja vinkkejä kaikille vaihto-opiskelusta ja etenkin Venäjän-matkailusta kiinnostuneille, mutta pyrin jakamaan aika ajoin myös yleisiä ajatuksiani ja mielipiteitäni aina maan ja taivaan väliltä.

 

Erityisiä intohimon kohteitani ovat matkailu, kielet ja historia. Seuraan myös aktiivisesti yhteiskunnallisia tapahtumia ja uutisia, ja tämä johti osaltaan blogini sijoittumiseen Uusi Suomi-lehden verkkopalveluun. Vastaus siihen miksi päädyin lukemaan pääaineenani venäjää on sikäli yksiselitteinen, että Itä-Euroopassa yhdistyy mielestäni niin monipuolinen matkailuympäristö ja kielialue, kuin hyvin tapahtumarikas historia. Kieliharjoitteluun liittyvään kaupunkivalintaan en voinut opintojeni puolesta vaikuttaa, mutta kesä Volga-joen alkulähteillä ei kuulosta sen hullummalta.

 

16. toukokuuta 2014 on se mystinen päivämäärä jolloin lähtöni koittaa, mutta valmisteltavaa riittää vielä. Suunnitelmissani on aloittaa matka yhdellä Kampista lähtevistä venäläisistä tilatakseista, mistä aiempaa kokemusta löytyykin jo sekä hyvässä että pahassa. Näistä ja muista mahdollisista matkustuskeinoista Venäjälle lisää seuraavassa kirjoituksessani!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Tämän blogin suosituimmat